Untame uutisia | Untame news 28.5.2021

Untamelaiset Eeva ja Galina ovat käsikirjoittaneet kurssivideon Helsingin yliopiston kestävyyskurssille, kestävän talouden moduuliin. ”Moninainen talous käsitteenä ja toimintana” -video kestää kymmenen minuuttia. Sen voi katsoa tai kuunnella sen täältä: https://www.youtube.com/watch?v=f2bnpCv4EJM

Lisää tietoa kestävyyskurssista: https://blogs.helsinki.fi/uhsustained/ 

Kuntavaalien ennakkoäänestys alkoi 26.5. ja kestää 8.6. saakka. Varsinainen äänestyspäivä on 13.6. Ekologinen kriisi ja sitä myötä tarve paradigmanmuutokselle on näkynyt monien ehdokkaiden teemoissa, mikä on ilahduttavaa. Menestystä ehdokkaille! 

Untame meets – ajalla on mahdollista jutella paradigmanmuutoksesta Galinan ja ja Eevan kanssa. Ensimmäiset ajat täyttyivät vikkelään. Oletko kiinnostunut puhumaan Untamen teemoista tai yhteistyöstä? Syksyn ajat ovat varattavissa: 23.8, 11.10, 15.11., 13.12 klo 11-11.30 & 11.30-12 osoitteesta info@untame.fi

Paradigmanmuutoslukupiiri kokoontui viimeisen kertaa ennen kesätaukoa. Lukemistona oli Roy Scrantonin kirja We’re doomed, now what? Essays on war and climate change, 2018. Lukupiiristä sanottua: On tärkeä lukea kiinnostavia tekstejä, joita muuten ei kohtaisi tai ei ottaisi kiireen varjolla agendalle.

Aurinkoa viikkoon toivottaa Untame 🌞

Published by UntameLab

Untame on monialainen kollektiivi, joka keskittyy paradigmanmuutokseen ekologisen kriisin aikana.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: