Untame uutisia | Untame news 21.6.2021

Untame uutisia | Untame news

Untamelaisten Galinan ja Eevan teksti “Omaehtoinen ruoka/talous – moninaisia ja mullistavia suhteita” on julkaistu Ruralia-lehdessä (s. 10-11). Tekstissä kysytään keitä ja millaisia toimijoita nykymuotoinen ruokatalous  palvelee,  millaisia  tarpeita  se  tyydyttää ja millaisen toimeentulon ruuan-tuotannon  parissa  työskentelevät  ihmiset  saavat. Lue lisää: 

Etsitkö kesälukemistoa? Untame on koordinoinut paradigmanmuutoslukupiiriä syksystä 2020 alkaen. Lukemistossa on ollut huikeita lukukokemuksia. Katso Untamen suosittelemat paradigmanmuutosta luotaavat lukuvinkit täältä.

Untame meets jatkuu ensi syksyllä ja ensimmäinen aika on jo varattu. Vapaita aikoja on vielä:  23.8. klo 11:30 sekä 11.10. klo 11-11.30 & 11.30-12, 15.11. klo 11-11.30 & 11.30-12, 13.12 klo 11-11.30 & 11.30-12. Varaa aikasi info@untame.fi 

Kesälomat kolkuttelevat jo ovella ja untamelaiset vetäytyvät kesätauolle hengailemaan ilman wifiä. Toivotamme kaikille aurinkoista kesää!

Published by UntameLab

Untame on monialainen kollektiivi, joka keskittyy paradigmanmuutokseen ekologisen kriisin aikana.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: