Untame uutisia | Untame news 4.10.2021

Syksyinen tervehdys Untamesta! 

Eeva ja Galina viettivät kaksi päivää työretriitissä Ahlmanin opetustilalla Tampereella. Ympäristö ja tilat inspiroivat työstämään Untamen projekteja, ja myönteisiä uutisia on toivottavasti luvassa myöhemmin syksyllä. 

Alhmanilla

Alkusyksy meni intensiivisesti, kun Eeva työsti Suomen Akatemian tutkijatohtorihakua otsikolla “Transformative work practices in socio-ecological transformations during ecological crisis”. Lopullinen päätös hyväksytyistä hankkeista tulee toukokuussa 2022.

Galina kävi puhumassa Seinäjoen taidehallin Art and the Rural Gathering -keskustelutapahtumassa, jossa pureuduttiin nykytaiteen ja maaseudun ajankohtaisiin teemoihin. Tapahtuma oli osa Gustafsson & Haapoja kollektiivin Siat -näyttelyn avaijaisia. Linkki videotallenteeseen: https://player.vimeo.com/video/604586603?h=893d7b0f7e 

Untame Meets jatkuu. Vapaat ajat ovat 15.11. klo 11-11.30 & 11.30-12, 13.12 klo 11-11.30 & 11.30-12. Varaa aikasi info@untame.fi  

Iloa ja valoa syksyyn! 

#untameuutisia #untameuutiskirje #untamenews #untamenewsletter #juurinyt #untamelab #untamekollektiivi #untamemeets

Published by UntameLab

Untame on monialainen kollektiivi, joka keskittyy paradigmanmuutokseen ekologisen kriisin aikana.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: