Untame uutisia | Untame news 18.2.2022

Vuoden 2022 ensimmäinen tervehdys Untamesta! Vuosi on käynnistynyt Untamessa aktiivisissa merkeissä. 

#UntamePodcast #ParadigmojenLiikuttajat

Saimme HELSUSilta rahoituksen Paradigmojen liikuttajat -podcastin tuotantokuluihin, ja toimeen ryhdymme nyt keväällä. Tiedossa rohkeaa keskustelua akateemisesta työstä ja tiedontuotannosta, ekologisen kriisin juurisyistä ja paradigmojen liikuttamisesta eri aloilla. Stay tuned!

#kohtuutalous #degrowth

Untamesta Eeva ja Galina osallistuivat Helsingin yliopiston kestävyyskurssin talousmoduulin Degrowth-opetusvideoon. Katso video

Degrowth Journal on perustettu! Manifesti ja ensimmäinen kirjoituskutsu saatavilla lehden kotisivuilla. Kansainvälisessä toimituskunnassa on mukana Untamesta Eeva. Menestystä avoimen tieteen uudelle tieteelliselle lehdelle!

#TyöEkokriisissä #PostgrowthWork

Eeva osallistui Työelämän tutkimusyhdistys ry:n Työelämän kestävä tulevaisuus 27.5.2021 -paneeliin, jonka tallenne on katsottavissa YouTubessa. Untamen lisäksi mukana myös Biosin ja Sitran edustajat.

#HiiliKysymyksiä

Hiilestä(kö) kiinni? Untame on mukana pohtimassa mitä hiiliviljely tarkoittaa ja kenen näkökulmasta se on tavoiteltavaa. Lue lisää Ruralia-instituutin blogista.

Kenen ehdoilla uudistavaa maataloutta määritellään? Galina keskustelee aiheesta @arla podcastissa “Luomu on jo mainstream – onko uudistava maatalous seuraava trendi?” -jaksossa. 

Published by UntameLab

Untame on monialainen kollektiivi, joka keskittyy paradigmanmuutokseen ekologisen kriisin aikana.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: