Untame news | Untame uutisia 14.3.2022

#PlaneetanKokoinenArki

Planeetan kokoinen arki -kirjan julkkarit lähestyy! Galina on puhumassa paneelissa Eevan kanssa yhteistyössä toteutetusta kirjanluvusta “Kuluttajakansalaisen kritiikistä omaehtoiseen toimijuuteen ruokataloudessa”. Lisätietoja tapahtumasta tapahtumalinkissä. Etäosallistuminen mahdollista livestreamin välityksellä.

#YhteisöllinenRuoka #OmaMaa

Galina osallistui Oma maa osuuskunnan järjestämään Yhteisöllinen ruoka -paneelikeskusteluun 13.2.2022 Muita osallistujia olivat Otto Bruun, Laura Gustafsson ja Jukka Lassila sekä moderaattorina Teppo Eskelinen. Kuuntele tallenne YouTubessa.

#UniversityWideArtStudies

Eevalla alkoi University Wide Art Studies -opetus Aalto-yliopistolla. Kurssilla “Film, work and the Anthropocene” on opiskelijoita kaikista kouluista, ja se rakentuu elokuvien katsomiselle yhdessä. Lisätietoa kurssista mm. UWAS:n verkkosivuilla.

#ParadigmojenLiikuttajat #UntamePodcast

Aloitimme “Paradigmojen liikuttajat” Untame-podcastin äänitykset. Tällä kertaa vieraina olivat yliopistonlehtori Sanna Ryynänen ja aikuiskasvatuksen professori Juha Suoranta. Keskustelimme taistelevasta tutkimuksesta ja maailman menosta. Jakso julkaistaan huhtikuussa, stay tuned!

Published by UntameLab

Untame on monialainen kollektiivi, joka keskittyy paradigmanmuutokseen ekologisen kriisin aikana.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: