Untame Uutisia | Untame News 28.3.2022

#FeministDegrowth #FeminismsAndDegrowthAlliance

Eeva järjestää Anna Saaven kanssa keskustelusarjaa “Bridging the divide and embodying transformation – a conversation series”. Ensimmäisessä osassa maaliskuussa vieraana oli Lena Schützle ja Untamesta Galina. Sarja linkittyy feministiseen kohtuusverkostoon (FaDa). FaDaa voi seurata Twitterissä.

#ParadigmojenLiikuttajat #UntamePodcast

Jatkoimme “Paradigmojen liikuttajat” Untame-podcastin äänityksiä. Tällä kertaa vieraina olivat etnografi ja toimintatutkija Marja-Liisa Trux ja kouluttaja, yrittäjä, ja tutkija Elina Henttonen. Ensimmäiset jaksot julkaistaan huhti-toukokuussa.

#Mustarinda #Residenssi

Eeva viettää huhtikuun Mustarinda-säätiön residenssissä Hyrynsalmella. Siellä työn alla on teos Postgrowth work and livelihoods (työnimi). Mustarindan kuulumisia voi seurata mm. Instagramissa.

#NäkymätönTyö #UudistavaMaatalous #NaisetMaataloudessa

Uusi viljeljijähaastattelu on julkaistu NÄKYMÄ-sivustolla. Pienen kylän väki kertoo uudistavasta viljelystä, monimuotoisesta maatyöstä ja toimeentulon mahdollisuuksista. Kuuntele naisten kokemuksia maataloudesta.

#Lukupiiri #ParadigmanMuutos #HiiliKysymyksiä

Vuoden ensimmäinen paradigmanmuutoslukupiiri kokoontui maaliskuussa. Teemana oli ymmärrys hiilestä ekokriisissä. Teemasta lisää Galinan ja Kenneth Peltokankaan kirjoituksessa Hiilestä(kö) kiinni.

Published by UntameLab

Untame on monialainen kollektiivi, joka keskittyy paradigmanmuutokseen ekologisen kriisin aikana.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: