Untame uutisia | Untame news 19.12.2022

#UntameLukupiiri #HarawayLukupiiri #StayingWithTheTrouble

Luimme syksyn aikana Donna Harawayn Staying with the trouble teoksen monialaisella kokoonpanolla. Teos oli hämmentävä, innostava, monitasoinen ja täynnä sovellettavia metaforia. Seuraavan lukupiirin aihe kompostoituu keho-mielissämme talven lepokautena. 

#UntamePodcast #IhmisenPaikka

Helsingin kestävyystieteen instituutti HELSUS myönsi kulurahoitusta Untame podcastin toiselle tuontantokaudelle. Kiitämme luottamuksesta ja tunnustuksesta aikaisempaa työtämme kohtaa!  

#VuodenVaikuttajaPalkinto

Galinalle myönnettiin Helsingin yliopiston Maatalous-metsätieteellisen tiedekunnan Vuoden vaikuttaja 2022 palkinto. Untamella on ollut suuri merkitys palkinnon perusteluissa mainitulle yhteiskunnalliselle vuoropuhelulle! Lue Galinan kiitospuhe täältä.

#Kiitos #Uusivuosi #2023

Kiitämme kaikkia yhteistyökumppaneita kuluneesta vuodesta 2022 ja toivotamme hyvää joulunaikaa kaikille. Odotamme innolla vuotta 2023, joka tuo tullessaan uusia tuulia myös Untamelaisille. Myös jatkamme Untamessa projekteja ja tapaamisia tuttuun tapaan. Iloa ja valoa kaikille vuodenvaihteeseen!

Published by UntameLab

Untame on monialainen kollektiivi, joka keskittyy paradigmanmuutokseen ekologisen kriisin aikana.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: