Untame uutisia | Untame news 29.11.2022

#YHYS2022

Untame osallistui Tampereen yliopistossa järjestettyyn YHYS-kollokvioon ‘Messy sustainability: uncertainties in policy implementation’. Eeva piti esityksen kasvutalouden jälkeisestä työstä osana kestävyysmurrosta ja Galina keskusteli elämän ja kuoleman suhteista uudistavan maatalouden maisemissa. Tutkimuskollektiivin edustus ulottui myös tanssilattialle savukoneen siivittämänä.  

#YleRadio1 #KestäväRuokatalous

Galina keskusteli Sari Valton juontamassa YleRadio 1 ohjelmassa uudistavasta ruokataloudesta ja monimuotoisesta viljelystä. Hän kyseenalaisti jatkuvan kasvun tavoittelun ja toi esiin sen, ettei uudistavaa viljelyä tulisi typistää hiiliviljelyyn. Kuuntele jakso täältä

#UntameLukupiiri #HarawayLukupiiri

Untame-lukupiirissä on syksyllä puhuttanut Donna Harawayn Staying with the trouble -teos. Mukana keskusteluissa on monialainen joukko kauppatieteilijöistä kirjallisuudentutkimukseen maustettuna feministisellä talousajattelulla. Chtulucene, sympoesis ja kinship puhuttivat lukupiiriläisiä. Jaamme parhaita paloja joulukuun uutiskirjeessä!  

#UntameMeets #UntameTapaamiset

Miten paradigmat näkyvät työssäsi, kiinnostaako paradigmojen liikuttelu vai onko sinulla ajatuksia tai hankkeita, joista haluaisit kanssamme jutella? Avaamme joulukuussa uusia aikoja vuodelle 2023. Buukkaa aikasi ajoissa! 

Published by UntameLab

Untame on monialainen kollektiivi, joka keskittyy paradigmanmuutokseen ekologisen kriisin aikana.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: