Untame uutisia | Untame news 3.10.2022

#Lukupiiri #DonnaHaraway #StayigWithTheTrouble

Untamen lukupiiri on täällä taas! Luemme Donna Harawayn teoksen Staying with the Trouble: Making Kin in the Chthulucene (noin kolmessa osassa). Tapaamme 14.11., 28.11. ja 12.12. klo 14:30-15:45. Tervetuloa mukaan! Ilmoittautumiset 7.11. mennessä info@untame.fi 

#UntamePodcast #ParadigmojenLiikuttajat 

Julkaisimme syyskuussa Untame Podcastin Paradigmojen liikuttajat -kauden kaksi viimeistä jaksoa. Viides jakso käsittelee maanhoitoa ja kuudes jakso toivotto(matto)mia ideoita. Kuuntele täältä.

Kiitos kaikille kauden upeille vieraille ja muusikoille! Kiitämme Helsingin kestävyystieteen instituuttia tuotannon rahoituksesta ja tuotannosta Krash:ia. Kaikki julkaistut jaksot ovat kuunneltavissa Spotifyssa. Liikuttavia kuunteluhetkiä!

#UntameMeets #UntameTapaamiset

Miten paradigmat näkyvät työssäsi, kiinnostaako paradigmojen liikuttelu vai onko sinulla ajatuksia tai hankkeita, joista haluaisit kanssamme jutella? Seuraavat vapaat ajat: 31.10. 14:15-15 & 15-15:45. Lisää aikoja tulossa marras-joulukuulle myöhemmin. Voit buukata oman aikasi info@untame.fi 

#UntameTalks #TampereUniversity

Eeva oli puhumassa syyskuun lopulla kurssilla Ihminen ratkaisee otsikolla “Ekokriisi ja sukupuoli”. Kurssi on iso, sillä se kokoaa yhteen monien ohjelmien kanditason opiskelijoita. Oli ilo saada keskustella opiskelijoiden kanssa tasa-arvon, yhdenvertaisuuden ja ympäristön risteymistä. 

Galina luennoi otsikolla “Vahvasti kestävät ruokataloudet ja omaehtoinen toimijuus” kurssilla “Asiantuntemus ja arjen ympäristöpolitiikka”. Luento pohjaa Eeva ja Galinan kirjanlukuun Planeetan kokoinen arki -kirjassa. Luvassa keskustelua heikosta ja vahvasta kestävyydestä, omaehtoisesta ruokataloudesta ja toimijuudesta. 

Published by UntameLab

Untame on monialainen kollektiivi, joka keskittyy paradigmanmuutokseen ekologisen kriisin aikana.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: