Untame uutisia | Untame news 17.1.2023

#Työharjoittelija #Untameharjoittelu

Emilia aloitti työharjoittelun Untame-tutkimuskollektiivissa! Emilia opiskelee sosiaalitieteitä Helsingin yliopistossa pääaineenaan sosiologia ja työharjoittelu sisältyy hänen kanditutkintoon. Untamessa Emiliaa innosti ensin se, miten rohkeasti kollektiivi pyrkii haastamaan totuttuja elämisen tapoja ekologisen kriisin aikakaudella. Untamen myötä Emilia toivoo löytävänsä itselleenkin lisää varmuutta esittää kiperiä kysymyksiä ajankohtaisista ilmiöistä.

#UntameLukupiiri2023 #GhostsoftheAnthropocene

Keväällä luemme Anna Tsingin, Heather Swansonin, Elaine Gan ja Nils Bubandtin toimittaman “Arts of Living on a Damaged Planet: Ghosts of the Anthropocene” (https://www.upress.umn.edu/book-division/books/arts-of-living-on-a-damaged-planet). Kevään kolme tapaamista ovat 20.2., 6.3. ja 27.3. klo 14:30-15:45 (virtuaalisesti). Lisätietoja ja ilmoittautuminen info@untame.fi

#UntamenYstävät #StayTuned

Järjestämme huhtikuussa tapahtuman Untamen ystäville. Tapahtuma on suunnattu vanhoille ja uusille yhteistyökumppaneille. Laitamme kutsun mahdollisimman pian, kun päivämäärä ja paikka selviävät.

Kuva: Unsplash

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: