Untame uutisia | Untame news 11.4.2023

Untame uutisia | Untame news

#UntameMeets

Untame Meets ajat tälle keväälle täyttyivät hetkessä – mikä oli suuri ilo! Avaamme uusia aikoja taas ensi syksylle ja tiedotamme niistä kanavissamme.

#UntameLukupiiri #GhostsoftheAnthropocene

Kevään lukupiirissä luimme Anna Tsingin, Heather Swansonin, Elaine Gan ja Nils Bubandtin toimittaman “Arts of Living on a Damaged Planet: Ghosts of the Anthropocene”. Teoksen elokuvamaiset ja koskettavat kuvaukset kutsuivat lukupiiriläisiä pysähtymään. Pohdimme paljon suhteita ihmisten ja ei-ihmisten välillä, sekä ajan ja paikan häilyvyyttä. Kirja ilmensi myös hienosti sosio-ekologisten tuhojen ja elämän jatkuvuuden välistä jännitettä. Yhdessä lukemisesta tuli hyvä mieli. 

#UntamePodcast #SeasonTwo #StayTuned

Podcastin toisen kauden käsikirjoitus käy kuumana. Aloitamme äänitykset pian, ja jaksoja julkaistaan kesäkuussa. Uudella kaudella pureudumme yhä syvemmälle tiedon tuotannon teemoihin mielenkiintoisten vieraiden kanssa. Seuraa meitä Spotifyssa, ja ole valmiina kun uudet jaksot julkaistaan. https://podcasters.spotify.com/pod/show/untamepodcast/

Published by UntameLab

Untame on monialainen kollektiivi, joka keskittyy paradigmanmuutokseen ekologisen kriisin aikana.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: