Untame uutisia | Untame news 18.4.2023

Untame uutisia | Untame news

#UntamePodcast #StayTuned #SeasonTwo

Jaksojen äänitys on alkanut. Luonnon monimuotoisuutta käsittelevässä jaksossa oli vieraana Panu Halme. Tänään äänitykset jatkuvat kiperien hiilikysymysten parissa, ja vieraana on Tuomas Mattila. 

Untame podcastin löydät Spotifysta. Uusia jaksoja ilmestyy alkukesästä!

#SustainabilityScienceDays2023 #CarbonKnowledges

Galina vetää Anna Krzywoszynskan kanssa työpajaa “Making and questioning carbon knowledges” Sustainability Science päivillä toukokuussa. Kuka tuottaa hiiliymmärrystä ja miten? Missä hiilitietoa tuotetaan ja millaisin seurauksin? Työryhmässä pohditaan vastauksia mm. näihin kysymyksiin.

Lue lisää: https://www.helsinki.fi/en/conferences/sustainability-science-days-2023/programme/sessions-did-not-participation-open-call

#EevaLuennoi #TampereenYliopisto 

Eeva pitää 19.4.2023 luennon Tampereen yliopiston kurssilla koskien työelämää ja ilmastonmuutosta. Luento käsittelee työtä ja toimeentuloa kestävyysmurroksessa, ja se perustuu Eevan etnografiaan vuosilta 2017–2022. Tutkimusta rahoittivat Koneen säätiö, Maj ja Tor Nesslingin säätiö sekä Liikesivistysrahasto.

#MaaseutuTutkimus #Etnografia

Galina osallistuu Maaseutututkijoiden tapaamiseen elokuussa. Galina vetää Eeva Uusitalon kanssa työpajaa nimeltä “Mitä väliä sillä on, miten savu tietää? Etnografiaa maaseudulla ja sen laitamilla”. Työryhmään ovat tervetulleita esitykset, jotka tekevät maaseudun etnografista kenttätyötä näkyväksi, esittävät tarinoita maaseudun moninaisista ilmiöistä tai pohtivat kenen yhdenvertaisuutta etnografiat edistävät tai estävät.

Lue lisää: https://www.mua.fi/esityshaku/

Galina, Panu & Eeva

Published by UntameLab

Untame on monialainen kollektiivi, joka keskittyy paradigmanmuutokseen ekologisen kriisin aikana.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: