Untame uutisia | Untame news 26.4.2023

Untame uutisia | Untame news

#UntamenYstävät #UntameFriends

Untamen ystävät tapasivat viime viikolla. Järjestimme tapaamisen, sillä halusimme tuoda yhteen ja kiittää tähän astisella taipaleellamme mukana olleita tekijöitä. Iltapäivän aikana kuulimme runoja, puheen ja musiikkiesityksen. Trumpettia soitti Verneri Pohjola, joka on myös säveltänyt Untame podcastin tunnusmusiikin. Edellä mainitut open mic – esitykset virittivät meitä keskusteluihin, joiden aiheet liikkuivat hidastamisesta alkuperäiskansojen aikakäsityksiin. Herkulliset tarjoilut meille valmisti luomuosuuskunta Oma Maa. Kiitos kaikille osallistujille. Iltapäivä oli autuaan ihana.

#Korvamalli #Yritysvastuu

Galina ja Timo kirjoittivat Versus-verkkolehteen yritysvastuukurssillaan kehittämästään korvamallista, joka edesauttaa dialogista kanssakäymistä, aktiivista kuuntelua ja ymmärrystä. Juttu myös Untamen sivuilla:

#SufficiencyResearchers #EevaEsittää

Eeva oli puhumassa sufficiency-tutkijoiden tapaamisessa maaliskuun lopussa 2022 päättyneestä etnografiastaan Työ ja toimeentulo kasvutalouden jälkeen. Mikäli teet tutkimusta riittävyyden tai kohtuuden teemoista, voit liittyä tapaamisesta perustetulle sähköpostilistalle lisätietoa Eevalta tai Untamen info-osoitteesta info@untame.fi

Untamen ystävien tapaaminen 21.4. Kaikki osallistujat eivät ehtineet kuvaan.

Published by UntameLab

Untame on monialainen kollektiivi, joka keskittyy paradigmanmuutokseen ekologisen kriisin aikana.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: